Training effectieve klant communicatie

Eigenaarschap krijgen over je taken én regie over je gesprekken. Leer discussie te stoppen, weerstand te voorkomen en een dialoog te voeren door effectieve communicatie

Training preventief agressie

Zorg en aandachtsvolle tools voor veiligheid in zorg en onderwijs.

Als de non verbale en verbale agressie je soms teveel wordt, help ik je reguleren, tot rust komen, conflicten en escalaties om te buigen en te de-escaleren. Zodat jij je veilig voelt in jouw werk in je team.

Begeleiding voor Volwassen Kopp-Kinderen

Voor Volwassen Kopp = Kinderen van Ouders met Psychische Problemen is alertheid, stress en zorg voor de ander een automatisch patroon. Leer dit te doorbreken door tools te leren in individuele begeleiding óf in een klein groepje (max 8 personen on-en offline). Mijn motto is daarbij om trouw te zijn aan jezelf: ‘Haal je ouders van je schouders. Breng jezelf thuis’.

1 op 1 coaching

Voor persoonlijke ontwikkeling bijv. in het omgaan met stress en burn-out klachten; reïntegratie in je werk, werk/privé balans, vastlopen in jezelf of zingeving/loopbaan-vragen. Ik werk altijd persoonlijk op maat én op basis van jouw thema’s, doelen en coachingsvragen. Jij staat centraal.

Je bent meer dan welkom precies waar je bent. Ik ondersteun je om het beste uit jou te ont-wikkelen zodat jij meer en meer jezelf bent en daaruit leeft. Mijn motto: ‘Wees wie je bent, dan stralen je ogen’

Teamcoaching

Als je voelt dat je meer over elkaar praat dan met elkaar. Als je meer steun wilt van je collega’s. Ieder teamlid krijgt zicht op de eigen gebruiksaanwijzing. Jullie leren communiceren over wat ieder kan en nodig heeft om jouw eigen-waarde te laten zien. Zo komt er flow terug in je team.

Online training Kopp-Kinderen

Een online-programma met concrete stappen, video’s en concrete oefeningen die je gestructureerd kunt doen. Dit doe je vanuit jouw eigen gekozen veilige plek. Voor rust in je hoofd en ontspanning in je lijf.

Je kunt ook kiezen voor meer begeleiding in een groep of individueel, zodat je concreet de stappen maakt die jij wilt zetten. Het delen met mij als lotgenoot en andere lotgenoten is deel van de heling. Mijn motto: ‘Wat in contact gebroken is, wordt in contact geheeld’